Pochvala

Nemyslete si, že patřím do skupiny vytahovačů nebo chlubilů, ale používám komentáře ostatních. Za co mě chválí? Za výrobu domácího krému. Nejdříve jsem se pokoušela o klasický vanilkový. Při výrobě jsem se zaměřila zejména na kvalitu, takže i výsledná cena stála za to. Jenže co neudělat pro kvalitu? V létě jsem zkoušela i různé ovocné. Znáte například jahodový nebo borůvkový? Jistě znáte z obchodu, ale je to o kvalitě? Občas ano, ale jak kde a jak u koho. V každém případě není nad domácí. Někdo řekne, výroba je poměrně náročná na čas. I já se nejdříve trápila, ale nesložila jsem to.

Začátky

Každý začátek je poměrně těžký. Jen se nesmíte nechat odradit. Nezapomínejte, že je mnoho způsobů jak výroby, tak i složení. S každou výrobou je kvalita většinou lepší a lepší. Nyní mne však napadlo, o čem je vlastně řeč? Bavíme se zmrzlině .

Pochvala
5 (100%)1